Pernille Strandby Møller

2. ÅRS STUDERENDE V. BODY SDS

Studerende ved Body-SDS

Mit navn er Pernille, jeg er 47 år, gift med Jesper og mor til 3 voksne børn, hvor sport har fyldt meget.

Som forældre til elitesportsudøvere har jeg stået på sidelinjen og derved fået stor indsigt i, hvordan forventningspres og stress påvirker kroppen og den fysiske, psykiske og mentale sundhed.

Efter nogle hektiske år med børn, elitesport og et langt arbejdsliv på kontor, stod jeg ved en skillevej, som blev starten på en ny personlig rejse. Jeg mærkede selv på egen krop, hvor stor en forskel Body SDS kan gøre.

Body SDS har været en “life changer” for mig og jeg vil derfor gerne hjælpe andre med at skabe bedre balance mellem krop og sind.

Jeg tog i 2022 en uddannelse som sportsmassør og startede senere samme år på den 3-årige uddannelse som kropsterapeut ved Body SDS. Sideløbende har jeg taget flere supplerende kurser og uddannelsesforløb.

Jeg arbejder med alle aldersgrupper og problematikker, og er grundet min baggrund og livserfaring særligt optaget af unges mentale helbred, hvor en tilværelse kan være præget af angst, stress eller generel mistrivsel.

 I mit daglige arbejde med Body SDS elevbehandlinger bruger jeg både min terapeutiske og menneskelige erfaring.

Jeg har god indføling og tager altid udgangspunkt i, hvor du er og hvad du gerne vil opnå.

I behandlingen arbejdes der med hele kroppen, hvor der er fokus på åndedrættet, pulsering, ledbevægelse og muskelmassage, som hjælper med at løsne spændinger og blokeringer i kroppen og giver en følelse af lethed og større overskud.

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål eller ikke kan finde en tid som passer dig.

Læs mere på kropogsindibalance.com
Tlf: +45 53 50 19 61

HUMAN Copenhagen

Rosenvængets allé 7b. 3. sal,
2100 København Ø
email: cph@humancopenhagen.com
Tel: +45 30 48 25 29

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This