HUMAN Copenhagen Behandlere

Marie Kyneb

KROPSTERAPEUT
Jeg har igennem årene arbejdet med de fleste persontyper og problematikker og har bl.a. hjulpet spædbørn med kolik, børn og unge med angst og lavt selvværd, kvinder med fertilitetsproblemer samt elitesportsfolk med fysiske skader og udfordringer. Læs mere om Marie →

Kit Bastholm Jensen

BODY ALL MIND ELEVBEHANDLER
For år tilbage oplevede jeg, at gå ned med stress efter en lang periode, hvor min krop og psyke var udsat for så meget pres, at den til sidst gav efter. Det var i den forbindelse, at jeg blev introduceret til Body SDS (Body Self Development System), som siden hjalp mig til at komme på fode igen og hurtigere tilbage på arbejdsmarkedet.
Læs mere om Kit →

Mette Vega Schneider

KROPSTERAPEUT
Jeg mødte Body All Mind, da mit liv var ved at tage en drejning. Efter flere år i det, jeg troede var drømmejobbet, måtte jeg erkende, at jeg ikke havde hjertet med på arbejde og var blevet en robot… Jeg stod ved et vendepunkt og kunne mærke, at det var tid til at skifte retning for ikke at miste mig selv. 
Læs mere om Mette →

www.mettevega.dk →

Helle Juncker Hansen

BODY ALL MIND ELEVBEHANDLER
Når mine klienter kigger undrende på mig efter en behandling, med strålende øjne og smil på læberne, så bliver jeg glad. Glad på deres vegne over at de mærker sig selv på en ny måde. Det er som om, de har fået færden af noget, der ikke lige er til at sætte ord på!
Læs mere om Helle →

Katrine Vindelev

BODY ALL MIND ELEVBEHANDLER
Kropsterapeutisk behandling og fysioterapeut studerende. Kompetent behandling med stor faglig viden. Jeg kobler det mere etablerede sundhedssystem med den mere alternative verden. Kropsterapi og fysioterapi. Jeg ser hele dig. 
Læs mere om Katrine →

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This