HUMAN Copenhagen Behandlere

Marie Mai Bruun

INDEHAVER AF HUMAN COPENHAGEN,
AUT. BODY SDS TERAPEUT

Jeg har igennem årene arbejdet med de fleste persontyper og problematikker og har bl.a. hjulpet spædbørn med kolik, børn og unge med angst og lavt selvværd, kvinder med fertilitetsproblemer samt elitesportsfolk med fysiske skader og udfordringer. Læs mere om Marie Mai →

Gitte Holtemann

BODY SDS TERAPEUT, YOGALÆRER, BEVIDST ÅNDEDRÆTS TERAPEUT
Egentlig har jeg altid vidst, at jeg skulle arbejde indenfor dette område, men jeg skulle mange omveje og processer igennem, før jeg var klar til det. Jeg havde i mange år et ‘rigtigt’ karriere job som it-konsulent i en medicinal virksomhed.
Læs mere om Gitte →

dinkropsterapeut.dk →

Allan Gjerløv

2. ÅRSELEV PÅ BODY SDS UDDANNELSEN
At arbejde med mennesker igennem kropsterapi giver for mig stor mening igennem kombinationen af at have indføling med mennesket og det at kunne hjælpe en person så langt som muligt med en udvikling indenfor de fysiske og/eller psykiske udfordringer, der måtte være.
Læs mere om Allan →

Liv Sandberg

KROPSTERAPEUT UDDANNET VED BODY SDS
Tlf: 26 22 26 80

Mit ønske er at hjælpe dig til at finde styrke og balance i dig selv gennem behandlingerne. Jeg kigger på det hele menneske. Ved hjælp af viden, intuition, empati og et holistisk menneskesyn er behandlingerne dybt forankret i et samarbejde os imellem, hvor vi kan finde hen til præcis der hvor du gerne vil være.

Læs mere om Liv →

Helle Juncker Hansen

BODY ALL MIND ELEVBEHANDLER
Mit ønske er at hjælpe dig til at genforbinde dig til dig selv, når du oplever, at du er kommet på afveje. Det gælder både fysisk og psykisk. Med genforbindelse mener jeg, at blive mere opmærksom på, hvad du sanser, føler og tænker – og på om det, du siger og gør, stemmer overens med dine faktiske ønsker og behov her i livet.
Læs mere om Helle →

Carina Osmark

TOTUM KROPSTERAPEUT
Kropsterapi hjælper med at fjerne ubalance i din krop. Kæmper du med smerter, angst, depression, søvnproblemer, manglende energi, stress, ømme skuldre eller øm nakke? Eller trænger du bare til en time out for dig selv, der går dybere end en almindelig massage?
Læs mere om Carina →

www.kropsklinik.dk →

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This