HUMAN Copenhagen Behandlere

Marie Mai Bruun

KROPSTERAPEUT UDD. V. BODY SDS
Jeg har igennem årene arbejdet med de fleste persontyper og problematikker og har bl.a. hjulpet spædbørn med kolik, børn og unge med angst og lavt selvværd, kvinder med fertilitetsproblemer samt elitesportsfolk med fysiske skader og udfordringer. Læs mere om Marie →

Kit Bastholm Jensen

BODY ALL MIND ELEVBEHANDLER
For år tilbage oplevede jeg, at gå ned med stress efter en lang periode, hvor min krop og psyke var udsat for så meget pres, at den til sidst gav efter. Det var i den forbindelse, at jeg blev introduceret til Body SDS (Body Self Development System), som siden hjalp mig til at komme på fode igen og hurtigere tilbage på arbejdsmarkedet.
Læs mere om Kit →

Tolou Noriel

BODY SDS ELEVBEHANDLER
Jeg mødte Body-SDS for 7 år siden, hvor jeg led af kronisk spændingshovedpine. Før jeg kom til Body-SDS havde jeg prøvet en masse forskellige behandlingsformer. De andre steder var jeg kun blevet mødt i det fysiske eller det psykiske – aldrig begge dele samtidigt. Det fysiske og psykiske blev aldrig koblet sammen. 
Læs mere om Tolou →

Helle Juncker Hansen

BODY ALL MIND ELEVBEHANDLER
Når mine klienter kigger undrende på mig efter en behandling, med strålende øjne og smil på læberne, så bliver jeg glad. Glad på deres vegne over at de mærker sig selv på en ny måde. Det er som om, de har fået færden af noget, der ikke lige er til at sætte ord på!
Læs mere om Helle →

Gitte Holtemann

BODY SDS TERAPEUT
Egentlig har jeg altid vidst, at jeg skulle arbejde indenfor dette område, men jeg skulle mange processer igennem, før jeg var klar til det. Jeg havde i mange år et ‘rigtigt’ karriere job som it-konsulent i en medicinal virksomhed.
Læs mere om Gitte →

Carina Osmark

TOTUM KROPSTERAPEUT
Kropsterapi hjælper med at fjerne ubalance i din krop. Kæmper du med smerter, angst, depression, søvnproblemer, manglende energi, stress, ømme skuldre eller øm nakke? Eller trænger du bare til en time out for dig selv, der går dybere end en almindelig massage?
Læs mere om Carina →

www.kropsklinik.dk →

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This