HUMAN Copenhagen Behandlere

Marie Mai Bruun

INDEHAVER AF HUMAN COPENHAGEN,
AUT. BODY SDS TERAPEUT & AWA HEALINGSTERAPEUT

Jeg har igennem årene arbejdet med de fleste persontyper og problematikker og har bl.a. hjulpet spædbørn med kolik, børn og unge med angst og lavt selvværd, kvinder med fertilitetsproblemer samt elitesportsfolk med fysiske skader og udfordringer. Læs mere om Marie Mai →

Lára Jensdóttir

KROPSTERAPEUT UDD. V. BODY SDS & AWA HEALINGSTERAPEUT
Jeg har flere uddannelser og et væld af kurser, der giver mig den viden, der kan hjælpe din krop, psyke og sjæl til ro og balance. Men jeg tror på, at min livserfaring er endnu vigtigere i mit møde med dig.
Læs mere om Lára →

www.body-saga.com →

Gitte Holtemann

BODY SDS TERAPEUT
Egentlig har jeg altid vidst, at jeg skulle arbejde indenfor dette område, men jeg skulle mange processer igennem, før jeg var klar til det. Jeg havde i mange år et ‘rigtigt’ karriere job som it-konsulent i en medicinal virksomhed.
Læs mere om Gitte →

Liv Sandberg

KROPSTERAPEUT UDDANNET VED BODY SDS
Tlf: 26 22 26 80

Mit ønske er at hjælpe dig til at finde styrke og balance i dig selv gennem behandlingerne. Jeg kigger på det hele menneske. Ved hjælp af viden, intuition, empati og et holistisk menneskesyn er behandlingerne dybt forankret i et samarbejde os imellem, hvor vi kan finde hen til præcis der hvor du gerne vil være.

Læs mere om Liv →

Helle Juncker Hansen

BODY ALL MIND ELEVBEHANDLER
Når mine klienter kigger undrende på mig efter en behandling, med strålende øjne og smil på læberne, så bliver jeg glad. Glad på deres vegne over at de mærker sig selv på en ny måde. Det er som om, de har fået færden af noget, der ikke lige er til at sætte ord på!
Læs mere om Helle →

Carina Osmark

TOTUM KROPSTERAPEUT
Kropsterapi hjælper med at fjerne ubalance i din krop. Kæmper du med smerter, angst, depression, søvnproblemer, manglende energi, stress, ømme skuldre eller øm nakke? Eller trænger du bare til en time out for dig selv, der går dybere end en almindelig massage?
Læs mere om Carina →

www.kropsklinik.dk →

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This