HUMAN Copenhagen Behandlere

Marie Mai Bruun

INDEHAVER AF HUMAN COPENHAGEN,
AUT. BODY SDS TERAPEUT

Jeg har igennem årene arbejdet med de fleste persontyper og problematikker og har bl.a. hjulpet spædbørn med kolik, børn og unge med angst og lavt selvværd, kvinder med fertilitetsproblemer samt elitesportsfolk med fysiske skader og udfordringer.

Læs mere om Marie Mai →

Gitte Holtemann

AUT. BODY SDS TERAPEUT, YOGALÆRER, BEVIDST ÅNDEDRÆTS TERAPEUT

Egentlig har jeg altid vidst, at jeg skulle arbejde indenfor dette område, men jeg skulle mange omveje og processer igennem, før jeg var klar til det. Jeg havde i mange år et ‘rigtigt’ karriere job som it-konsulent i en medicinal virksomhed.
Læs mere om Gitte →

dinkropsterapeut.dk →

Mads Lindegaard

KROPSTERAPEUT UDD. V. BODY SDS

Krop og sind hænger for mig unægtelig sammen.

Hele livet igennem præges og udvikles din fysiske krop, dine følelser og dit mentale sind af de udfordringer du er stødt på.

Det kan skabe dybe overbevisninger i os om, at vi f.eks. ikke er gode nok, ikke er blevet hørt eller set, en følelse af sorg, har lært at skulle være stærk eller noget helt andet.

Læs mere om Mads →

 

Pernille Strandby Møller

2. ÅRS STUDERENDE V. BODY SDS 

Efter nogle hektiske år med børn, elitesport og et langt arbejdsliv på kontor, stod jeg ved en skillevej, som blev starten på en ny personlig rejse. Jeg mærkede selv på egen krop, hvor stor en forskel Body SDS kan gøre.

Body SDS har været en “life changer” for mig og jeg vil derfor gerne hjælpe andre med at skabe bedre balance mellem krop og sind.

Læs mere om Pernille →

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This