HUMAN Copenhagen Behandlere

Marie Mai Bruun

INDEHAVER AF HUMAN COPENHAGEN,
AUT. BODY SDS TERAPEUT

Jeg har igennem årene arbejdet med de fleste persontyper og problematikker og har bl.a. hjulpet spædbørn med kolik, børn og unge med angst og lavt selvværd, kvinder med fertilitetsproblemer samt elitesportsfolk med fysiske skader og udfordringer. Læs mere om Marie Mai →

Gitte Holtemann

AUT. BODY SDS TERAPEUT, YOGALÆRER, BEVIDST ÅNDEDRÆTS TERAPEUT
Egentlig har jeg altid vidst, at jeg skulle arbejde indenfor dette område, men jeg skulle mange omveje og processer igennem, før jeg var klar til det. Jeg havde i mange år et ‘rigtigt’ karriere job som it-konsulent i en medicinal virksomhed.
Læs mere om Gitte →

dinkropsterapeut.dk →

Mads Lindegaard

KROPSTERAPEUT UDD. V. BODY SDS

Krop og sind hænger for mig unægtelig sammen.

Hele livet igennem præges og udvikles din fysiske krop, dine følelser og dit mentale sind af de udfordringer du er stødt på.

Det kan skabe dybe overbevisninger i os om, at vi f.eks. ikke er gode nok, ikke er blevet hørt eller set, en følelse af sorg, har lært at skulle være stærk eller noget helt andet.

Læs mere om Mads →

 

Helle Juncker Hansen

BODY ALL MIND KROPSTERAPEUT
Mit ønske er at hjælpe dig til at genforbinde dig til dig selv, når du oplever, at du er kommet på afveje. Det gælder både fysisk og psykisk. Med genforbindelse mener jeg, at blive mere opmærksom på, hvad du sanser, føler og tænker – og på om det, du siger og gør, stemmer overens med dine faktiske ønsker og behov her i livet.
Læs mere om Helle →

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This