Mads Lindegaard

Kropsterapeut uddannet ved Body SDS

Uddannet Body SDS Kropsterapeut ved Body SDS 2019

Uddannet i Omnitherapy 2023 (Psykoterapeutisk kropsterapi)

RAB Godkendt
(Registreret Alternativ Behandler)


Tlf: 23 28 32 31

”Krop og sind hænger for mig unægtelig sammen.

Hele livet igennem præges og udvikles din fysiske krop, dine følelser og dit mentale sind af de udfordringer du er stødt på.

Det kan skabe dybe overbevisninger i os om, at vi f.eks. ikke er gode nok, ikke er blevet hørt eller set, en følelse af sorg, har lært at skulle være stærk eller noget helt andet. Disse overbevisninger eller mønstre kan manifestere sig som fysisk påvirkning eller endda som smerte. Nogle søger kropsterapi fordi de er i en aktuel krise med stress, angst, har smerter et sted, sorg eller andet akut, og andre bruger det for at udvikle sig selv.

Kropsterapi er en undersøgelse, hvor vi nysgerrigt undersøger de begrænsninger du måtte have med dig. En udviklingsrejse, der skaber bevidsthed om disse mønstre  og på sigt forandring.

Føler du dig ensom, vred, ked af det, stresset, angst eller andet, så opstår den følelse eller fornemmelse ofte som spænding, smerte eller blokering i kroppen. I behandlingen arbejder vi på at belyse årsagerne til, at du f.eks. er ramt af stress, er ked af det eller har ondt et sted.”

HUMAN Copenhagen

Rosenvængets allé 7b. 3. sal,
2100 København Ø
email: cph@humancopenhagen.com
Tel: +45 30 48 25 29

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This