Marie Mai Bruun

Indehaver af Human Copenhagen,
Aut. Body SDS Terapeut

Indehaver af Human Copenhagen,
Aut. Body SDS Terapeut

  • Uddannet Kropsterapeut v. Body SDS 2012
  • Vejleder i individuelle udrensnings- og trænings forløb

Marie Mai er født i 1972 og har arbejdet selvstædigt som kropsterapeut siden 2009. Sideløbende har Marie Mai taget diverse uddannelser og kurser indenfor holistisk sundhed og har hér især beskæftiget sig med kvinder – lige fra pubertet til overgangsalder. 

Marie Mai har igennem årene arbejdet med de fleste persontyper og problematikker og har bl.a. hjulpet spædbørn med kolik,børn og unge med angst og lavt selvværd, kvinder med fertilitetsproblemer samt elitesportsfolk med fysiske skader og udfordringer.

Marie Mai arbejder med sine behandlinger på tre planer: det fysiske, det psykiske og det mentale plan. Systemet Body SDS skaber balance mellem disse tre enheder. Her kombinerer hun teknikker som dybdegående massage, zoneterapi, akupressur, ledfrigørelser og afspænding med samtale og arbejde med åndedræt i én og samme behandling.

”Jeg arbejder med mine behandlinger ud fra følgende nøgleord: Indføling, nærvær og tryghed. Det er vigtigt for mig, at klienten føler dig velkommen og set, når de kommer til en behandling. Derfor lægger jeg stor vægt på at møde klienten der, hvor han/hun er”

”Jeg arbejder med mennesker der på en eller anden vis føler sig begrænset i livet på et fysisk, psykisk eller mentalt plan. Mit mål er her at få skabt FRIHED i kroppen til at kunne være den bedst mulige udgave af dig selv. Denne følelse af frihed i livet, kan vi få skabt ved en større bevidsthed, forståelse og accept af os selv som et HELT menneske.

Mit mål er, at vi sammen får skabt en nysgerrighed og tryghed i dig, der kan være med til at skabe den forandring, du ønsker – og er parat til. Denne forandring sker i takt med at du får en dybere bevidsthed om dig selv og din krop”

HUMAN Copenhagen

Rosenvængets allé 7b. 3. sal,
2100 København Ø
email: cph@humancopenhagen.com
Tel: +45 30 48 25 29

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This