Mette Vega Schneider

Kropsterapeut udd. v. Body SDS

Jeg mødte Body SDS, da mit liv var ved at tage en drejning. Efter flere år i det, jeg troede var drømmejobbet, måtte jeg erkende, at jeg ikke havde hjertet med på arbejde og var blevet en robot… Jeg stod ved et vendepunkt og kunne mærke, at det var tid til at skifte retning for ikke at miste mig selv. Både karrieremæssigt og personligt søgte jeg efter en hverdag med dybere mening og plads til både krop, sind og sjæl.

En voksende interesse for kroppen, sundhed og udrensning fik mig i retning af Body SDS – en retning, hvor jeg lytter til kroppen, passer på mig selv og samtidig kan hjælpe og inspirere andre. Jeg startede på uddannelsen, sagde pænt farvel til kolleger og sagde mit job op.
Jeg kom hurtigt i gang med at give elevbehandlinger og fik stille og roligt bygget et netværk op. I 2014 blev jeg selvstændig og har behandlet fuld tid siden. Jeg har behandlet mennesker fra 6 måneder til 78 år.

Mine klienter udtaler, at de kommer igen fordi de oplever at blive mødt i en tryg og samtidig meget dyb og effektiv behandling. Med stor ro, empati, indføling og nærvær. Jeg vælger at gå ud i livet med hjertet forrest.

Et meget bevidst valg! Jeg vælger at møde mig selv, mine omgivelser og verden med kærlighed, rummelighed og nysgerrighed. Kærlighed er den styrke og kraft, hvorfra vi alle vokser. Mit hjerte og min mavefornemmelse er de vigtigste parametre for beslutninger i mit liv!

I kropsterapien har jeg hjulpet mange mennesker med alt fra angst, stress, depression til frossen skulder, smerter i nakke/ skuldre/ iskias, væskeophobninger, øget selvindsigt, kropslig forståelse og kostvejledning. Jeg har stor viden om kost og detox. At støtte op om kroppens egen udrensning for at regulere fordøjelse, hudproblemer, inflammation osv. og har selv spist mig ud af astma, candida og meget irriteret tyktarm. Jeg har stor omsorg for kroppen og er samtidig livsnyder… at lave sund og nærende mad uden mælk, gluten og sukker, men med masser af smag, næring og nydelse er en af mine store passioner.

Privat bor jeg i et hyggeligt 60’er rækkehus i Taastrup og er mor til to dejlige unge mennesker.

www.mettevega.dk →

HUMAN Copenhagen

Rosenvængets allé 7b. 3. sal,
2100 København Ø
email: cph@humancopenhagen.com
Tel: +45 30 48 25 29

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This