Kærligt Forårsboost

Få ny energi og bliv inspireret til daglig praksis

28.-30. april 2023 i Dronningemølle

Egenomsorg og selvkærlig praksis til din hverdag 

Kærligt Forårsboost inviterer dig på 3 dages selvforkælelse i skønne omgivelser hos Seeds of Life i Dronningemølle. Her har vi fokus på kærlig udrensning af krop og sind, og dagene byder på masser af energiøvelser via træning/bevægelse, vejrtrækning og meditation, nærende sanselige måltider og en oase midt i den nordsjællandske natur.

Hver dag er der en morgen, eftermiddags- og aftensession, der ligger nøje tilpasset i tidspunkt og længde, så du indimellem også får masser af egentid til ro, havbad, gåtur eller fælleskab – hvad du end mærker, du har behov for.

Retreatet er for dig, der ønsker at bruge foråret til at give dig selv en ordentlig vitaminindsprøjtning og gå sommerhalvåret i møde med fornyet energi, selvkærligt fokus og vitaliserenede rutiner til hverdagen derhjemme.

Træningspassene byder på forskellige grene af Body SDS træning, hvor du får genoprettet og styrket din krops ledgrupper, så kroppen på den måde kan genfinde balance, styrke immunforsvar og optimere udskillelese af affalds- og giftstoffer.

Om morgen starter vi blidt og roligt med De 5 tibetanere der bla. stimulerer hormonbalancen og lange dybe yogastræk med fokus på bindevævet. Altsammen for at bevæge og smidiggøre nervesystemet, så kroppen kan afstresse, tage imod og bygge sig selv op påny.

I løbet af weekenden for hver enkelt deltager 45 min individuel behandling af Marie Mai, som hjælp og støtte til weekendens proces.

 

Det får du på retreatet:

3 dage med udrensende og energiboostende træning, mad og fællesskab.

Daglige sessioner med Body SDS træning (yoga / mobility), energiarbejde, vejrtrækning, restorative stræk og meditation.

1 individuel Body SDS session (værdi 1150,-)

Veganske, glutenfri måltider tilberedt med nærvær, kærlighed og sæsonens råvarer

2 overnatninger i to-personers hytter med mulighed for enkeltværelse (ekstra tillæg)

Rolige naturskønne omgivelser 500 meter fra havet.

Inspiration og redskaber til at få daglig nærværende og nærende praksis ind i din hverdag.

Om Marie Mai 

Marie Mai Bruun er Body SDS Terapeut og indehaver af klinikken Human Copenhagen på Østerbro. Hun har arbejdet selvstændigt som kropsterapeut siden 2009 og videreuddannet sig indenfor holistisk sundhed, hvor hun især har haft fokus på kvinder.

Jeg arbejder med mennesker der på en eller anden vis føler sig begrænset i livet på et fysisk, psykisk eller mentalt plan. 

Mit mål er her at få skabt FRIHED i kroppen til at kunne være den bedst mulige udgave af dig selv. Denne følelse af frihed i livet, kan vi få skabt ved en større bevidsthed, forståelse og accept af os selv som et HELT menneske.

Mit mål er, at vi sammen får skabt en nysgerrighed og tryghed i dig, der kan være med til at skabe den forandring, du ønsker – og er parat til. Denne forandring sker i takt med at du får en dybere bevidsthed om dig selv og din krop

Eksempel på dagsprogram

8-9 meditation og de 5 tibetanere / blid yoga 

9-10 morgenmad 

10-12.30 behandlinger og egentid

13-14 frokost 

15-16.30 behandlinger og egentid

17-18 Bevægelse / træning

18.30-19.30 middag 

20-21 Åndedræt og afspænding / meditation. 


*Programmet justeres efter behov.

 

Praktisk

Ankomst fredag d. 28. april med check in fra kl. 14:00. Vi starter med samling kl. 16:00.

Afslutning søndag d. 30. april kl. 14:00.

Her ligger Seeds of Life:

Poppel Allé 25

3120 Dronningmølle

Stedet & maden

Seeds of Life, der danner ramme for dette retreat, ligger i Dronningemølle i Nordsjælland 500 meter fra havet og omgivet af skøn natur.

Seeds of Life er oprindeligt et af de gamle sommerhuse på en stor naturgrund, som igennem tiden er blevet bygget om til et bæredygtigt øko retreat med masser af plads, store terrasser, annekser og bålpladser som omkranser hovedhuset og det nybyggede tempel, hvor undervisningen finder sted. Seeds of Life er en fryd for sjælen og et autentisk helle, hvor stilheden, langsomheden og nærværet kan tage over, og du kan give helt slip og nyde at være dig selv i et nærende fællesskab.

Siigurd, der ejer Seeds of Life, har arbejdet med mad det meste af sit liv og er med årene blevet særligt optaget af det enkle, rene og bæredygtige køkken, der ikke går på kompromis med kvalitet, smag og oplevelse. Al mad, der serveres på retreatet er vegansk og glutenfri.

80 procent af råvarerne handler han direkte i Aarstidernes gårdbutik og resten kommer fra hans egen urtehave og andre små producenter. Den gastronomiske inspiration henter Siigurd særligt fra det japanske, nordiske og indiske køkken

Vær opmærksom på, at vi ikke ændrer menuen på baggrund af individuelle præferencer, men at vi selvfølgelig tager hensyn til eventuelle allergier.

Skriv derfor til marie@humancopenhagen.com senest den 15. april, hvis du har fødevareallergier eller -intolerancer.

 

Tilmelding

Prisen for retreatet er 4.800 kr. pr. person i delt dobbeltværelse

(kan deles i 2 rater). 

Der er plads til max 8 deltagere på retreatet. 

Tilmelding sker ved indbetaling af et ikke-refundérbart depositum på 1200 kr. til konto 7600-1820158 med angivelse af din mailadresse (alternativt kan du sende en mail til marie@humancopenhagen.com i forbindelse med din indbetaling.

Restbeløbet skal være betalt senest den 28. marts 2023.

Ved afmelding tidligere end 60 dage før retreatet starter (28. februar) refunderes hele restbeløbet.

Ved afmelding tidligere end 30 dage før retreatet starter (28. marts) refunderes halvdelen af restbeløbet.

Ved afmelding mindre end 30 dage før retreatet starter, refunderes restbeløbet ikke.

Såfremt du bliver forhindret i at deltage, må du gerne overdrage din plads til en anden, så længe du giver besked på mail til marie@humancopenhagen.com.

Hvis retreatet bliver aflyst, får du refunderet det fulde beløb.

Du er altid velkommen til at skrive til mig på marie@humancopenhagen.com, hvis du har spørgsmål.

HUMAN Copenhagen

Rosenvængets allé 7b. 3. sal,
2100 København Ø
email: cph@humancopenhagen.com
Tel: +45 30 48 25 29

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This