En rejse gennem chakraerne

Tiden inviterer til, at vi hver især som menneske tager fuld ud eget ansvar for vores liv, vores egen energi og hvordan vi bruger den. Den inviterer til, vi hver især stiller os selv spørgsmålet – hvordan skaber jeg og næres jeg af mit eget kærlige bidrag til mig selv, til mine medmennesker og til verden.

HUMAN VIBRATION har som intention at skabe rammen om en række intim workshops/events, hvor forskellige inspiratorer giver deres bud på og inspiration til, hvordan du kan tune og arbejde med din energi på alle områder i livet.

Den anden i rækken er disse 3 intim workshops med Stina Madelaire. Hun tager dig med på en rejse gennem chakraerne – mod mere selvindsigt, overskud og balance i dit liv.

Disse intimworkshops er et forløb for dig, der er nysgerrig efter at forstå og mærke hvordan energi arbejder og hvordan, du kan arbejde bevidst med energi og leve i optimal balance og i overensstemmelse med hvem, du er.

Vi arbejder gennem chakraerne, der er som små hjul eller knudepunkter i kroppen, hvis opgave er at opsamle og fordele energi til hele dit system. Denne energi påvirker dig på det fysiske, mentale, energetiske og åndelige plan, og arbejdet med chakraerne kan derfor gå dybt. Du har syv primære chakraer, der hver især bl.a. er forbundet til et område af kroppen og de tilhørende fysiske funktioner, et element, en farve, en lyd og et livstema.

Vi bruger yogastillinger, åndedrætsøvelser, visualiseringer og lyd til at aktivere og balancere de enkelte chakraer, så energien igen kan flyde frit gennem dem alle. Det øger din selvindsigt, livskraft og vitalitet og hjælper til at løsne blokeringer – både fysisk og mentalt.

Gennem dette arbejde kan der ske en bevidstgørelse af sammenhænge mellem kropslige fornemmelser eller ubalancer og mentale programmeringer, som du måske endnu ikke er bevidst om. Det vil give dig en forståelse af, hvordan krop og sind hænger sammen, og hvordan du har mulighed for selv at arbejde med ubalancer, blokeringer eller uhensigtsmæssige overbevisninger og skabe positive forandringer i dit liv.

1

Workshop sætter fokus på de tre nederste chakraer – rod-, hara- og solar plexus-chakra – og her bliver du guidet til at skabe jordforbindelse, få kontakt til din kreative energi og styrke din selvfølelse og dit selvværd.

2

Workshop er dedikeret til hjerte-chakraet, der er midtpunkt i chakrasystemet og bygger bro mellem vores indviduelle og spirituelle sider. Hjertechakraet er center for ubetinget kærlighed og evnen til at elske og blive elsket. Et åbent og afbalanceret hjertechakra er en forudsætning for at vi kan forbinde de nedre chakraer med de øvre og for at vi forholde os åbent og ikke-dømmende det at arbejde med energi og healing.

3

Workshop omhandler de tre øverste chakraer – hals- pande- og krone-chakra – der forbinder os til en mere spirituel eller universel energi og åbner for dybere forbindelse, forståelse og healing.
Du kan sagtens tage hver workshop enkeltstående, men hvis du vil have mest muligt ud af arbejdet, så vil jeg anbefale dig at være med på alle tre workshops.

Datoer & tidspunkter

Ny dato kommer

Alle dage kl. 18.30-20:00

Pris

400 kr. pr. workshop.
1000 kr. for alle tre workshops

Betaling: Mobilepay 412740 (skriv ‘Chakra’ + dato/datoer)

Andre info

Tilmeldingen er bindende, når eventgebyret er betalt.

Der er plads til 6 deltagere.

Medbring yogamåtte, et tæppe eller en varm trøje og evt. en meditationspude.
Se mere om Stina på www.stinamadelaire.dk

HUMAN Copenhagen

Rosenvængets allé 7b. 3. sal,
2100 København Ø
email: cph@humancopenhagen.com
Tel: +45 30 48 25 29

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This