Helle Juncker Hansen

Body All Mind elevbehandler

I min behandling arbejder jeg bl.a. med pulserende massageteknikker, zoneterapi, meridianmassage, ledmobilisering og vejrtrækningsteknikker. Gennem behandlingen får kroppen lov at afspænde og åbne sig, og du får mulighed for at møde dét, der kommer til overfladen. Det kan du gøre i stilhed med dig selv på briksen, eller i undersøgende samtale med mig.

Jeg er 2. års studerende på Body All Mind Kropsterapiuddannelsen og samtidig psykoterapistuderende på 3. år på Nordisk Gestalt Institut.

Begge er holistiske terapeutiske tilgange med et bredt spektrum af værktøjer til at støtte dig i at gå på opdagelse i dig selv i trygge og respektfulde rammer. Med mig har jeg også eksamen i 300 timers Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære, så jeg kan sikre dig præcision og et godt håndværk i det kropslige arbejde. Jeg ser frem til at møde dig – præcis som du er. Du kan læse mere om mig og min tilgang til Kropsterapi på www.ikontakt.dk

HUMAN Copenhagen

Rosenvængets allé 7b. 3. sal,
2100 København Ø
email: cph@humancopenhagen.com
Tel: +45 30 48 25 29

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This