Helle Juncker Hansen

Body All Mind elevbehandler

Når mine klienter kigger undrende på mig efter en behandling, med strålende øjne og smil på læberne, så bliver jeg glad. Glad på deres vegne over at de mærker sig selv på en ny måde. Det er som om, de har fået færden af noget, der ikke lige er til at sætte ord på!

Det mine klienter mærker, kan være mange ting. Det kan være, at gamle muskulære spændinger er blevet opløst og bevægeligheden i kroppen er blevet større. Det kan også være en mere diffus fornemmelse af, at noget har bundfældet sig, som giver ro i systemet. Og endelig så fortæller flere, at de siden sidst bedre har kunne mærke sig selv, at de har været mere ærlige både over for sig selv og andre, samt at de har sat nye grænser og sat ting i værk.

Jeg tror på, at vores levede liv er printet ind i os fysisk, psykisk og mentalt og det er dét, vi arbejder med, når du er i Kropsterapi hos mig.

Jeg tilbyder dig et rum, hvor du kan udforske dig selv og lære dig selv bedre at kende.

Som Kropsterapeut støtter jeg dig i din udforsking både gennem kropsligt arbejde og samtale. Det er jeg klædt på til gennem mine igangværende uddannelser som Body All Mind Kropsterapeut og Gestaltterapeut. Begge er holistiske terapeutiske tilgange med et bredt spektrum af værktøjer til at støtte dig i at folde dit levede liv ud i trygge rammer.

Samtidig læser jeg Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære, så jeg kan sikre dig præcision og et godt håndværk i arbejdet med at løsne dine muskelspændinger og mobilisere dine led mv.

Uanset hvad du kommer med, ser jeg frem til at møde dig. Du kan læse mere om mig og min tilgang til Kropsterapi på www.sukhakropsterapi.dk

HUMAN Copenhagen

Rosenvængets allé 7b. 3. sal,
2100 København Ø
email: cph@humancopenhagen.com
Tel: +45 30 48 25 29

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This