Behandling i virksomheden

Som virksomhed har du mulighed for at pleje dine medarbejdere i arbejdstiden og hjælpe dem med at få bugt med typiske skavanker såsom musearm, stiv nakke, dårlig lænd, hovedpine eller migræne.

Vi sender en behandler lige til døren, og det eneste krav til dig og din virksomhed er, at der stilles et ledigt og roligt lokale til rådighed.

Ofte vil virksomheden gerne have, at deres medarbejdere er mest muligt effektive og gerne minimalt syge – ja helst slet ikke syge – men hvordan kan det lade sig gøre, når mange virksomheder presser og skubber på. Hvis virksomheden allerede har en massageordning, eller velvære som en valgmulighed, er dette ofte på begrænset tid.

Vi har stor erfaring med at behandle i virksomheder. Dog er “kravet” fra vores side, at vi enten behandler minimum 45 min. pr. klient og gerne 60 min. Det er vores erfaring at 25-30 min. er for lidt tid til, at klienten både skal ankomme, afklæde sig, falde ned og modtage behandling, tøj på igen og ud af døren. Det er grunden til, at vi helst behandler 60 min. ad gangen. Det lønner sig i længden.

Events

Kurser, workshops og foredrag

Løbende afholder HUMAN Copenhagen kurser og events inden for blandt andet kropslig forståelse, meditation, spirituel inspiration og detoxforløb. Disse afholdes hos HUMAN Copenhagen eller hos vores eksterne samarbejdspartnere.

Individuel udrensningsforløb og udrensningskur kan naturligvis aftales til enhver tid, dog fraholder vi os at holde udrensningskurser i november, december, januar og februar, da vi mener, at så længe disse udrensninger foregår i Danmark, er det for koldt. Vi kommer til at kæmpe unødvendigt hårdt, hvor vi i de resterende måneder har rigelig støtte i temperaturen og ikke mindst naturen.

Hold øje med datoer for begivenheder her på siden og på Facebook.

God fornøjelse.

Body All Mind behandling i din virksomhed

Få Marie til at behandle i din virksomhed kr. 7500 for en hel dag.

Få en uddannet kropsterapeut kr. 6000 for en hel dag.

Få en Elev-behandler (2. år) kr. 3800 for en hel dag.

HUMAN Copenhagen

Rosenvængets allé 7b. 3. sal,
2100 København Ø
email: cph@humancopenhagen.com
Tel: +45 30 48 25 29

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This