En blød landing

Fordybelsesdage i Nordsjælland

24.-26. november 2023

Bliv klar til vinteren med nærende, blødgørende og balancerende yoga, meditation og kropsterapi.

Har du i løbet af året oplevet din energi og opmærksomhed som flyvsk eller urolig? Er du påvirket af det, der sker i verden – både langt væk og tæt på dig – på plan, der stikker dybere end normalt? Har du også oplevelsen af, at der er rigtig meget, du skal forholde dig til og kan det ind imellem give dig en følelse af, at der ikke helt er plads til dig? Til at mærke dig selv og til at handle på det, du mærker? Til at finde ro og hvile i dig selv og skabe pauser for dig selv, så du kan restituere og regenerere? Du er ikke alene. Derfor dette retreat.

EN BLØD LANDING er retreatet for dig, der ønsker at stå stærkt i dig selv, uanset hvilke vinde, der blæser omkring dig og hvile i at være dig med alt hvad du indeholder og alt hvad det indebærer.

Du vil gennem tre dage blive støttet i at skabe ro og balance og en dyb kærlig relation til dig selv gennem blid yoga, meditation, refleksionsøvelser, kropsbehandling og kropsterapeutisk træning.

Stina underviser yogaen og Marie Mai underviser i kropsterapeutisk træning og giver individuelle behandlinger. Vi skaber et trygt og varmt rum, der giver plads til, at du kan være lige præcis som du er og du behøver ikke have erfaring med yoga for at deltage på retreatet.

Det får du på retreatet:

3 dage med fordybelse og fællesskab

6 sessioner der varierer mellem eller kombinerer yin yoga, slow flow yoga, meditation, kropsterapeutisk træning og åndedrætsøvelser

1 individuel kropsterapeutisk behandling

Veganske, glutenfri måltider tilberedt med nærvær, kærlighed og sæsonens råvarer

2 overnatninger i to-personers hytter

Rolige naturskønne omgivelser 500 meter fra havet

Inspiration og redskaber til at få mere ro, balance og nærvær ind i dit liv

Eksempel på dagsprogram

Kl. 8-9: Morgentræning & åndedrætsøvelser

Kl. 9-10: Morgenmad

Kl. 10-13: Behandlinger / egentid

Kl. 13-14: Frokost

Kl. 14-16: Behandlinger / egentid

Kl. 16-18: Slow Flow yoga & afspænding

Kl. 18:30-19:30 – Middag

Kl. 20-21:30: Yin yoga & refleksion/ritual

*Programmet justeres efter behov.

Praktisk

Ankomst fredag d. 24. november med check in fra kl. 14:00. Vi starter med yoga kl. 16:00.

Afslutning søndag d. 26. november kl. 14:00.

Her ligger Seeds of Life:

Poppel Allé 25

3120 Dronningmølle

Om Stina og Marie Mai.

Marie Mai Bruun er Body SDS Terapeut og indehaver af klinikken Human Copenhagen på Østerbro. Hun har arbejdet selvstædigt som kropsterapeut siden 2009 og videreuddannet sig indenfor holistisk sundhed, hvor hun især har haft fokus på kvinder.

Marie Mai arbejder i sine behandlinger både på det fysiske, psykiske og mentale plan, og hun kombinerer teknikker som dybdegående massage, zoneterapi, akupressur, ledfrigørelse, afspænding, samtale og arbejde med åndedrættet.

”Jeg arbejder med mine behandlinger ud fra følgende nøgleord: Indføling, nærvær og tryghed. Det er vigtigt for mig, at klienten føler dig velkommen og set, når de kommer til en behandling. Derfor lægger jeg stor vægt på at møde klienten der, hvor han/hun er.”

Stina Madelaire har undervist i yoga siden 2009. Hun finder inspiration i mange forskellige yogatraditioner og stilarter, men er allermest inspireret af livet udenfor yogamåtten, hvor yogaens indsigter og opdagelser bliver bragt i spil i mødet med andre mennesker og måden hvorpå yoga kan give nærværet mere plads i hverdagen.

I sin undervisning har Stina især fokus på at lokke det naturlige, personlige udtryk frem ved hjælp af simple instruktioner, der taler direkte til den kropslige oplevelse af yogastillinger, bevægelser og åndedræt og opmuntrer til at stole på det, kroppen fortæller og gøre det, der føles rigtigt.

“Det vigtigste for mig er, at give dem, jeg underviser, en følelse af ejerskab over og ansvar for deres egen praksis og proces. Jeg ser det som min fornemste opgave, at holde et rum og instruere på en måde, der skaber tryghed og giver plads til både nysgerrighed, fordybelse, udforskning og udvikling.”

Læs mere om Stina her.

Stedet & maden

Seeds of Life, der danner ramme for vores retreat, ligger i Dronningemølle i Nordsjælland 500 meter fra havet og omgivet af skøn natur. Seeds of Life er oprindeligt et af de gamle sommerhuse på en stor naturgrund, som igennem tiden er blevet bygget om til et bæredygtigt øko retreat med masser af plads, store terrasser, annekser og bålpladser som omkranser hovedhuset og det nybyggede tempel, hvor undervisningen finder sted. Seeds of Life er en fryd for sjælen og et autentisk helle, hvor stilheden, langsomheden og nærværet kan tage over, og du kan give helt slip og nyde at være dig selv i et nærende fællesskab.

Siigurd, der ejer Seeds of Life, har arbejdet med mad det meste af sit liv og er med årene blevet særligt optaget af det enkle, rene og bæredygtige køkken, der ikke går på kompromis med kvalitet, smag og oplevelse. Al mad, der serveres på retreatet er vegansk og glutenfri.

80 procent af råvarerne handler han direkte i Aarstidernes gårdbutik og resten kommer fra hans egen urtehave og andre små producenter. Den gastronomiske inspiration henter Siigurd særligt fra det japanske, nordiske og indiske køkken

Vær opmærksom på, at vi ikke ændrer menuen på baggrund af individuelle præferencer, men at vi selvfølgelig tager hensyn til eventuelle allergier.

Skriv derfor til stina@stinamadelaire.dk senest den 15. november, hvis du har fødevareallergier eller -intolerancer.

Tilmelding

Prisen for retreatet er 4.995 kr. pr. person i dobbeltværelse.

Der er plads til max 10 deltagere på retreatet. 

Tilmelding sker ved indbetaling af et ikke-refundérbart depositum på 1500 kr. til konto 5301-0283006 med angivelse af din mailadresse (alternativt kan du sende en mail til stina@stinamadelaire.dk i forbindelse med din indbetaling.

Restbeløbet skal være betalt senest tre uger efter indbetaling af depositum og senest den 1. november 2023.

Ved afmelding tidligere end 60 dage før retreatet starter (24. september) refunderes hele restbeløbet.

Ved afmelding tidligere end 30 dage før retreatet starter (24. oktober) refunderes halvdelen af restbeløbet.

Ved afmelding mindre end 30 dage før retreatet starter, refunderes restbeløbet ikke.

Såfremt du bliver forhindret i at deltage, må du gerne overdrage din plads til en anden, så længe du giver besked på mail til stina@stinamadelaire.dk.

Hvis retreatet bliver aflyst, får du refunderet det fulde beløb.

Du er altid velkommen til at skrive til mig på stina@stinamadelaire.dk, hvis du har spørgsmål.

HUMAN Copenhagen

Rosenvængets allé 7b. 3. sal,
2100 København Ø
email: cph@humancopenhagen.com
Tel: +45 30 48 25 29

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This