HUMAN Mobility

HUMAN Mobility er for alle 

 

Næste workshop afholdes søndag d. 30. oktober kl. 10-12.30.  Pris 375,- 

Tilmelding og plads kontakt på cph@humancopenhagen.com

HUMAN Mobility er for alle. Uanset om du ikke har dyrket sport før eller er topatlet. Med HUMAN Mobility går du ind og bygger hele din krops fundament op. Det er en dybdegående og dynamisk træningsform, som sigter på at genopbygge og stimulere kroppen, så den bliver stærk, levende og harmonisk. Træningen styrker dine muskler og dine organers funktion – udfordrer psyken og skaber større overskud – både fysisk og psykisk.

Leddene spiller en central rolle, da det oftest er her, problemerne sidder i form af spændinger i de muskler, der fæstner omkring leddene.

Kroppen bearbejdes nedefra: fødder, knæ, hofte/lænd, overkrop, skuldre, hals og arme.

Nogle af øvelserne, specielt fodøvelserne, kan i starten gøre lidt ondt og være svære at udføre. Her finder du selv din grænse.

I takt med at spændingerne løsnes, forsvinder smerterne, og du får det bedre!

Efter selve træningen slutter vi af med udvidende/sammentrækkende øvelser.

Man kan opfatte HUMAN Mobility som at give sig selv en behandling, og er et rigtig godt supplement til Body SDS behandlinger.

Ofte vil det være et vigtigt supplement til for eksempel behandling af piskesmæld, stress og udbrændthed, til genoptræning efter skader eller i forbindelse med et udrensningsprogram. Træningen kan naturligvis også stå alene, ligesom den er et fantastisk supplement til andre træningsformer som for eksempel yoga, pilates, tai chi eller meditation.

Praktisk

Medbring eventuelt et tæppe til den afsluttende øvelse og et håndklæde hvis du sveder meget. Drik rigeligt med vand især efter træningen for at opretholde væskebalancen så du undgår hovedpine, svimmelhed og utilpashed. Undlad at spise 2 timer før træningen – eller spis blot lidt frugt inden træningen. Sidst men ikke mindst: Medbring lysten og modet til at lege og udfordre kroppen og ikke mindst dig selv!

HUMAN Copenhagen

Rosenvængets allé 7b. 3. sal,
2100 København Ø
email: cph@humancopenhagen.com
Tel: +45 30 48 25 29

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This