Tolou Noriel

Body SDS elevbehandler

Jeg er i gang med mit tredje og sidste år af Body-SDS uddannelsen, som jeg afslutter i juli 2021

Jeg mødte Body-SDS for 7 år siden, hvor jeg led af kronisk spændingshovedpine. Før jeg kom til Body-SDS havde jeg prøvet en masse forskellige behandlingsformer. De andre steder var jeg kun blevet mødt i det fysiske eller det psykiske – aldrig begge dele samtidigt. Det fysiske og psykiske blev aldrig koblet sammen.

Jeg havde brug for at arbejde på det samlet, før der skete noget med hovedpinen. Det oplevede jeg at der blev igennem Body-SDS behandlingerne. Jeg oplevede fra første behandling, at jeg blev set på som et helt menneske. Det var en befrielse!

Tilgangen med at se det hele menneske elsker jeg at kunne tage med mig. Jeg tager det både med ind i behandlerrummet, hvor jeg møder mine klienter på den måde. Jeg bruger det også i mit eget liv til at få en bedre forståelse af, hvad der sker i min krop, følelser og tanker.

Med uddannelsen bliver jeg både uddannet til Body-SDS kropsterapeut og grundtræningsinstruktør. Jeg kan godt lide at have træningsdelen med også, da den giver endnu bedre forståelse for kroppen. Jeg bruger selv træningen meget: Jeg træner det selv, jeg underviser i træningen og giver mine klienter øvelser med hjem.

Når jeg behandler så bruger jeg al min viden, for at kunne arbejde med det hele menneske. Både viden fra uddannelsen, mine egne erfaringer og hvad jeg selv har undersøgt mig frem til. Derfor vil du opleve at jeg både arbejde med det fysiske, psykiske og mentale i gennem selve behandlingen. Derudover bruger jeg elementer fra meditation og træning, som både kan bruges i behandlingen og som øvelser/inspiration til at tage med hjem.

Jeg glæder mig til at møde dig og sammen med dig arbejde hen mod dine mål!

HUMAN Copenhagen

Rosenvængets allé 7b. 3. sal,
2100 København Ø
email: cph@humancopenhagen.com
Tel: +45 30 48 25 29

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This