Spirituel Navigator

Til dig, der ønsker at styrke dit spirituelle og intuitive indre lederskab.

En Spirituel vejlednings – og healingssession tager udgangspunkt i en intuitiv og indfølende samtale. Her vil du sætte en intention med sessionen. Hvad er det, du ønsker at blive klogere på. Hvad er det, du ønsker at ændre eller opnå? Eller – hvad er det, du fornemmer i dig og i dit liv, men som er svært at sætte op ord på eller manifestere?

I denne samtale bliver det tydeliggjort hvilke blokeringer, uforløste potentialer og ubalancer der tilsammen danner det samlede

healingsbillede, der kan arbejdes med. Samtidigt afklares det, hvordan den mentale, sjælelige, kropslige og følelsesmæssige balance i hele dig er. Hvor mangler der plads og rumog hvad skal der sættes lys på. Denne proces er alene healende og ved at jeg støtter som en neutral åben kanal bliver healingen styrket.

Der er ALTID masser af støtte, guidning og hjælp udefra, og ved at åbne dørene for dette, vil du bedre kunne guide dig selv til endnu mere accept, endnu mere kærlighed og endnu mere ro.

HUMAN Copenhagen

Rosenvængets allé 7b. 3. sal,
2100 København Ø
email: cph@humancopenhagen.com
Tel: +45 30 48 25 29

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This