Liv Sandberg

Kropsterapeut uddannet ved Body SDS

Uddannet Body SDS Kropsterapeut ved Body SDS 2021
Tlf: 26 22 26 80

Mit ønske er at hjælpe dig til at finde styrke og balance i dig selv gennem behandlingerne. Jeg kigger på det hele menneske. Ved hjælp af viden, intuition, empati og et holistisk menneskesyn er behandlingerne dybt forankret i et samarbejde os imellem, hvor vi kan finde hen til præcis der hvor du gerne vil være. Enten med fokus på noget specifikt eller en god dybtgående kropsbehandling.

Jeg er født i Nordjylland i 1982. Efter mere end 14 år som rekvisitør i film- og tv-branchen har jeg nu valgt også at bruge min interesse for krop og sind til at udforske kropsterapi. Først som klient, hvor jeg de sidste 12 år har haft utrolig god gavn af Body SDS-behandlinger og nu som behandler og grundtræningsinstruktør.
Jeg har selv oplevet på egen krop, hvordan Body SDS har hjulpet mig til, at se mig selv som et helt menneske. Da jeg på et tidspunkt i mit liv var i en periode med depression og stress. 

Det har bekræftet en følelse af, hvor tæt krop og sind hænger sammen, og i hvor høj grad man kan bruge kroppen som genvej til at få det godt i sindet – og omvendt. Min oplevelse af behandlingernes effekt og hvordan de kan forbinde krop og sind, har givet mig lyst til selv at lære at give den oplevelse videre til andre mennesker.

Body SDS er et meget effektivt og anerkendt behandlings- og træningssystem. Som blandt andet er effektivt mod. Migræne, piskesmæld, angst, depression, stress, traumer, smerte, sportsskader, søvnproblemer, manglende energi, kontorskader, ryg-, nakke-, samt fordøjelsesproblemer.

Du er velkommen til, at ringe og tage en uforpligtende snak, hvis du har spørgsmål til behandlingen eller Body SDS behandlingskonceptet.
Hvis du ikke kan finde en dag der passer dig i bookingssystemet er du velkommen til at kontakte mig på 2622 2680, så finder vi en tid sammen.

Jeg ser frem til at møde dig.

HUMAN Copenhagen

Rosenvængets allé 7b. 3. sal,
2100 København Ø
email: cph@humancopenhagen.com
Tel: +45 30 48 25 29

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This