Line Larsen Oldager

ManuVision Kropsterapeut

ManuVision Kropsterapeut

Jeg glæder mig over at kunne et håndværk, som kan hjælpe andre mennesker, sådan som kropsterapi også hjalp mig. Det giver mig stor værdi at skabe rum til mennesker, lige præcis som de er. Om du lider af migræne, føler dig stresset, har angst, føler dig ‘stuck’ i livet eller hvis du altid har ondt i nakken, lænden eller noget helt syvende – så tager vi udgangspunkt i din krop og dit sind – og ikke i en standard manual.

Jeg har bl.a behandlet:

  • Håndværkere med meget begrænset smidighed i kroppen
  • Mennesker der er sygemeldt med stress
  • Mødre der har brug for en pause fra at være noget for andre, og mærke sig selv
  • Kontorarbejdere med nakke- og lændeproblemer
  • Mennesker med barndomstraume som f.eks. overgreb eller vold
  • Tjenere med knæproblemer

… og der er plads til lige præcis dét som du går med og har brug for hjælp til.
Der er lige så mange typer behandlinger, som der er mennesker.

Udtalelser

“Line kan jeg helt klart anbefale. Hun har gode hænder, finder og løser op for blokeringer. I det hele taget en dygtig behandler, har masser af omsorg, og et oprigtigt ønske om at hjælpe”
Emil

“Kan kun anbefale Line, som din guide ind i kroppens mange afkroge. Hvis du ønsker et lettere sind, at få afløb for frustrationer, stress eller andet, så tag roligt kontakt til Line, og hun guider dig trygt på vej”
Marlene

Line er hjertevarm, smilende og lyttende… rolig og guidende under behandlingen”
Camilla

Lidt om mig

Jeg har selv haft følt mig ‘stuck’ i livet, og rejste derfor væk fra Danmark i syv år, hvor jeg uddannede mig og arbejdede indenfor hotelbranchen, indtil jeg vendte tilbage for 8 år siden. Jeg blev anbefalet af en veninde at prøve en kropsbehandling hos en ManuVision kropsterapeut da jeg følte mig forvirret i livet. Jeg gik derfra med en helt ny fornemmelse i min krop, en forbindelse jeg ikke havde oplevet meget længe. Jeg blev også lidt skræmt over hvad jeg pludselig mærkede. Jeg mærkede hvad jeg havde gemt væk og hvordan min krop egentlig havde det.
Efter mange behandlinger, var jeg ikke i tvivl om at dette håndværk måtte jeg lære og jeg meldte mig derfor ind på ManuVision uddannelsen.

Og her er jeg så; I gang med at hjælpe andre mennesker med det de kommer med, eller ikke vidste de bar rundt på – og måske kommer jeg til at hjælpe dig?

Kontakt

Tlf: +45 30 49 50 04

HUMAN Copenhagen

Rosenvængets allé 7b. 3. sal,
2100 København Ø
email: cph@humancopenhagen.com
Tel: +45 30 48 25 29

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This