Kit Bastholm Jensen

Body All Mind elev-behandler

For år tilbage oplevede jeg, at gå ned med stress efter en lang periode, hvor min krop og psyke var udsat for så meget pres, at den til sidst gav efter.
Det var i den forbindelse, at jeg blev introduceret til Body SDS (Body Self Development System), som siden hjalp mig til at komme på fode igen og hurtigere tilbage på arbejdsmarkedet.
Det blev samtidig starten til en indre rejse som jeg, efter et jobskifte, påbegyndte med uddannelsen som ’NLP Practitioner’ med business fokus, Enneagrammet, og dernæst uddannelsen som ’Mindfullness practitioner’.
I takt med, at min uddannelse skred frem, steg min interesse for kroppen, psyken og sundhed og blev mere og mere udtalt, både i forhold til mig selv men også til andre. Ønsket om et mere meningsfyldt liv, at give slip på begrænsninger og slå automatpiloten fra efter mere end 20 år i IT branchen, leve mit liv i en anden frekvens, samt bevidstheden om, at drømme skaber virkelighed, blev derfor til starten på uddannelsen som BAM Kropsterapeut.
Jeg er på nuværende halvejs igennem uddannelsen og har for nuværende blandt andet mærket forandringer skabt gennem kostændringer, diæt og faste. Hvor jeg har spist mig ud af inflammation samt hormonelle pigmentforandringer.

Jeg elsker god mad, men har både opdaget og på egen krop oplevet hvordan kroppen gennem den rette ernæring kan støttes til den rette balance og dermed ud af smerter.

Jeg har hjulpet mennesker, ældre som unge (alderen 11 til 73 år) med blandt andet skuldersmerter ved at løsne og fjerne muskelknuder, forstoppelse, muskelsmerter og generelt forøget velvære.

De mennesker jeg behandler fortæller mig, at de oplever at blive mødt, der hvor de er med ro, empati, indføling og dybt nærvær og samtidigt blive udfordret i forhold til deres krop og bevidsthed.

Jeg er nu halvejs i min uddannelse.
Jeg har taget et stort og vigtigt skridt og er taknemmelig for nu at kunne tilbyde elev behandlinger i klinik fællesskab hos Human Copenhagen her på Rosenvængets Alle.

Med udgangspunkt taget iBAM, Body All Mind kropsterapi behandler jeg i en holistisk tilgang, der kommer hele vejen rundt om Dig.
Jeg glæder mig til at møde dig. – Namaste

HUMAN Copenhagen

Rosenvængets allé 7b. 3. sal,
2100 København Ø
email: cph@humancopenhagen.com
Tel: +45 30 48 25 29

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This