Katrine Vindelev

Body All Mind elevbehandler

Passioneret, rolig, nærværende og forstående er ord, som jeg vil bruge til at beskrive mig selv. Jeg er Katrine Vindelev, 23 år gammel og studerer kroppen og mennesket på flere forskellige måder. Jeg brænder for at være der for andre mennesker og lære om det hele menneske for at forstå sammenhængen mellem krop og psyke. Især elsker jeg at behandle og give min klient nye kropslige oplevelser. I behandlingen skaber jeg et nærvær og en kontakt med klientens krop, som giver kontakt til steder som klienten måske ikke før har oplevet. Især oplever jeg, at min behandling kan give klienten en følelse af at komme ned i kroppen og mærke sig selv.

Jeg selv er vokset op med personlig udvikling og samtaleterapi fra helt lille med en psykoterapeut-mor. Trods min unge alder har jeg arbejdet meget med mig selv og er sikker på, at det netop også gør mig til en dygtigere behandler.

Jeg brænder for at læse og lære, også sammen med min klient, hvor jeg altid er åben og undersøgende i dialog med min klient. Hvis du selv er nysgerrig på din krop, har problemer der skal hjælpes med, har brug for at komme ned i kroppen eller noget helt fjerde, så vil jeg glæde mig meget til at se dig. Jeg er 2 års studerende på kropsterapeut uddannelsen, og det er teknikker fra primært denne uddannelse, som jeg bruger i min behandling. Derudover har jeg en faglighed bag mig fra, at jeg studerer til fysioterapeut og har en stor viden om kroppen helt anatomisk. Jeg arbejder også spirituelt som studerende i antroposofisk medicin.

Jeg arbejder både med din krop og især dit nervesystem, bruger samtaleterapi og ser både på det fysiske, psykiske, mentale og dit sind. Jeg ser hele dig.

Jeg håber meget på at se dig, skabe rum for dig og være med dig.

HUMAN Copenhagen

Rosenvængets allé 7b. 3. sal,
2100 København Ø
email: cph@humancopenhagen.com
Tel: +45 30 48 25 29

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This