Infrarød Varmeterapi

Velvære og varme der afgifter, afspænder, styrker og slanker!

 

I vores solo-infrarøde sauna kan du ligge og slappe fuldstændig af, imens din krop får hjælp til afgiftning, smertelindring, betændelsestilstande, stress, stivhed i muskler og /eller led – og får stabiliseret blodtryk og vægt.
SoloSystem® er en infrarød sauna til brug af én person. De infrarøde bølger, som saunaen udsender, har en terapeutisk og stimulerende effekt.

Behandlingen kan du med fordel tage både før- og efter en kropsterapeutisk behandling eller enkeltstående.

Kom de moderne livsstilssygdomme i forkøbet

I den moderne hverdag bliver vi udsat for både kemikalier og giftstoffer, som kroppen kan have meget svært ved at udskille på naturlig måde. Disse stoffer ophober sig i kroppen, hvilket kan være hormonelt forstyrrende, skade vores immunforsvar, forplantningsevne og være kræftfremkaldende.

Ved behandling med infrarøde stråler sættes kroppens evne til at udskille affaldsstoffer i kroppen markant i vejret. Den infrarøde påvirkning er nemlig med til at åbne porrene i huden, så flere af affaldsstofferne kan slippe ud.

Ved brugen af SoloSystem er der bl.a. observeret følgende generelle effekter:

 • Øger udskillelsen af affaldsstoffer/giftstoffer i kroppen
 • Styrker immunforsvaret
 • Reducerer muskelsmerter, spændinger, betændelsestilstande, ledsmerter og uren hud
 • Øger blodcirkulationen og stofskiftet (dermed stiger kroppens forbrænding)
 • Mindsker stress og giver energi
 • Sænker blodtrykket
 • Øger produktionen af hvide blodceller
 • Forbedrer organfunktioner
 • Restituerer kroppen efter skader eller hård sport
 • Øger sportsudøveres præstation med over 5 %
 • Stimulerer nedbrydningen af sygdomsfremkaldende bakterier, vira, svamp og parasitter
 • Fremmer genopbygning af beskadiget væv

Mere om Infrarød stråling

 

Infrarød stråling er elektromagnetiske bølger, som opvarmer de elementer, de rammer. I vores dagligdag oplever vi dem bl.a. som den varme, der kommer fra solen. I infrarød varmeterapi bruges de samme bølgelængder som dem solen udsender til at opvarme kroppen med. De lange infrarøde bølger har en unik evne til at gennemtrænge det menneskelige væv og påvirke i dybden. Men ulig solbadning er det fuldstændig sikkert og sundt! Du kan slappe helt af og koble fra i en infrarød sauna og selv om du opholder dig en time eller mere i den vil du ikke blive solskoldet, da der ikke udsendes nogen former for UV-A eller UV-B stråler. Den infrarøde stråling er helt ufarlig. Faktisk bruger man de lange infrarøde bølger til at holde for tidligt fødte børn varme med på hospitalerne.

Infrarød vs. Konventionel Sauna

Konventionelle saunaer (varmstenssaunaer/dampbad) opvarmer luften til, for mange mennesker, ofte meget ubehagelige temperaturer. Dette gør det næsten umuligt at opholde sig længere end 20-30 min. i saunaen ad gangen. I en infrarød sauna, der udsender lange infrarøde bølger, er temperaturen mellem 40°C og 65°C og luften er dejlig tør, hvilket gør det muligt at opholde sig længere i saunaen og herved opnå større og hurtigere effekt. Samtidig skaber det optimale betingelser for en afslappende og behagelig saunaoplevelse.

Konventionelle saunaer opvarmer ydermere kroppen meget overfladisk – varmen trænger ikke så langt ind i huden, hvilket begrænser stimuleringen af de helende kropslige processer og hermed også de helbredsmæssige forbedringer og resultater.

En infrarød sauna, der gør brug af de lange infrarøde bølger, trænger længere ind og øger kropskernetemperaturen, hvilket resulterer i en meget mere dybdegående påvirkning og derigennem en meget større effekt på kortere tid.

SoloSystem® er det eneste bærbare sauna-system, som er klinisk testet og som dokumenteret udsender de lange infrarøde varmebølger.

Den patenterede varmeteknologi, som SoloSystem® er udstyret med, har bl.a. været brugt med stor succes i behandlingen af kronisk træthedssyndrom og gigt. Desuden bruges den i forbindelse med muskel- og ledsmerter, fibromyalgi, behandling af stres, forskellige hudproblemer – psoriasis, rynker, cellulitis(appelsinhud) mv., hvor der over hele linjen er blevet observeret aldeles positive resultater.

HUMAN Copenhagen

Rosenvængets allé 7b. 3. sal,
2100 København Ø
email: cph@humancopenhagen.com
Tel: +45 30 48 25 29

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This