Kroppens visdom

Mød Sema Simone der er gået vejen fra rebel til levende kvinde.

Hun er vært på Youtube kanalen Black Sheep podcast, har sin egen crypto virksomhed, hvor hun guider kvinder finansielt til andre økonomiske veje end systemet. Hun er trænet/uddannet bodyworker/terapeut indenfor det spirituelle tantriske felt, yoga instruktør og har i 3 år arbejdet shamanisk i Amazonas jungle med plante medicin.

‘Alt det udenfor kassen har altid tiltrukket mig’. At stå stille er ikke i mit blod og frygten har altid været min vejledende guide for at opleve nye aspekter af livet.

Hvert menneske, uanset deres kønsidentitet eller seksuel identitet, indeholder både feminine og maskuline energier indeni. Yin og Yang.

Vores feminine energier er følelsen, flowet, kroppen, det underbevidste, følelsesmæssige strømme. Det er det, der gør os til os på et individuelt plan.

Hvis vi betragter os selv, som opbygget af disse 4 kroppe – fysisk, mental, følelsesmæssig og energisk – så er der inde i denne krop en enormt volumen af information, data, intuition og dyb indre viden.
De fleste af os bruger dette indre bibliotek til omkring 10% af dets kapacitet. Dvs. vi indtil nu har benægtet os selv adgang til omkring 90% liv.

Når vi dykker ned i vores krop, læser vi det ikke som en bog. Det er ikke en hovedbaseret eller kognitiv proces. Og det er derfor, det kan være svært at forstå udførelsesformen af Embodiment med vores sind – for det er ikke AF vores sind. Snarere er det vores fornemmelser af vores kropssprog.
Vores indre læses gennem følelsen af det.
Denne aften skal bruges i den feminine energi, hvor vi sammen skal rejse igennem et dybere univers udfra oldtidspraksisser og universel viden.

Et spadesstik dybere ind i den energi, vi i mange år er blevet holdt væk fra.

Aftenens hovedpunkter

Hvad er feminin energi?

Hvordan aktiveres feminin energi?

Kan feminin energi være løsning på det – globale problemer?

Polarisering – og det omvendte mikro kosmiske menneske

Praktisser/værktøjer

Der vil være tid til sharing circle og spørgsmål

Datoer & tidspunkter

21. juli 2021 kl. 19-21

Pris

375 kr.

Betaling: Mobilepay 412740 (skriv ‘Sema’)

Andre info

Tilmelding sker her i begivenheden og ved betaling er pladsen reserveret.
Tilmeldingen er bindende.

Der er plads til 12 deltagere.

Medbring et tæppe og evt. en meditationspude.

Se mere om Sema på www.semasimone.com

HUMAN Copenhagen

Rosenvængets allé 7b. 3. sal,
2100 København Ø
email: cph@humancopenhagen.com
Tel: +45 30 48 25 29

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This