Carina Osmark

Totum Kropsterapeut

Kropsterapi hjælper med at fjerne ubalance i din krop.

Kæmper du med smerter, angst, depression, søvnproblemer, manglende energi, stress, ømme skuldre eller øm nakke? Eller trænger du bare til en time out for dig selv, der går dybere end en almindelig massage?

Gennem kropsterapi og samtale skaber jeg et unikt rum, der passer til dine behov. Sammen opbygger vi nærvær, tillid og et trygt og fortroligt rum, hvor du får mulighed for at mærke dig selv og løsne op for både nye og gamle spændinger.

Behandlingen sætter gang i dit indre flow og dine energibaner og hjælper dig med at skabe bedre balance i dig selv.

I behandlingen bruger jeg blandet andet dybdegående og pulserende massage, der sætter gang i hele kroppen, løsner op i muskler og bindevæv og beroliger nervesystemet. Jeg har også fokus på åndedræt, afspænding, zoneterapi og benytter ledfrigørelse efter behov. Du kan også vælge, at vi kun tager en samtale.

Jeg er uddannet Totum kropsterapeut. I Totum Kropsterapi arbejder vi med hele din krop, både fysisk og psykisk. Vi hjælper dig med at finde ind til dig selv som et helt menneske.

Derudover er jeg ergoterapeut med speciale i psykiatri og neurologiske problematikker som blandt andet senhjerneskade og hjernerystelse, og jeg har arbejdet en del år med udsatte og sårbare unge. Jeg har efteruddannelser inden for kognitiv og narrativ terapi, og i mine samtaler tager jeg udgangspunkt i den teknik, der passer bedst til den enkeltes situation.

www.kropsklinik.dk →

HUMAN Copenhagen

Rosenvængets allé 7b. 3. sal,
2100 København Ø
email: cph@humancopenhagen.com
Tel: +45 30 48 25 29

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This