Allan Gjerløv

3. årselev på Body SDS uddannelsen

3. årselev på Body SDS uddannelsen

At arbejde med mennesker igennem kropsterapi giver for mig stor mening igennem kombinationen af at have indføling med mennesket og det at kunne hjælpe en person så langt som muligt med en udvikling indenfor de fysiske og/eller psykiske udfordringer, der måtte være.

Det spændende ved kropsterapi er, at teknikkerne jeg har lært frem til nu på Body SDS uddannelsen fungerer universelt på os alle. Alligevel er vi alle unikke individer, og vi har hver især brug for en helt specifik behandling til de udfordringer, vi står overfor i livet, hvad enten de lige er opstået, eller drejer sig om tidligere ikke bearbejdede udfordringer. Det er her, at en kombination af min indføling og håndværket med teknikkerne fra Body SDS at den store kunst ligger, hvilket jeg gør en dyd ud af at blive bedre til på mit nuværende studie hos Body SDS.

Læs mere og book tid her

Klienternes oplevelser

“Jeg kan varmt anbefale behandling hos Allan. Han er professionel, nærværende og har en helt særlig evne til at møde mennesker hvor de er, både ift. krop og sind.”
Hanna, 32 år

”Allan er behagelig, professionel og i øjenhøjde med sine klienter. Han er kompetent, og ved hvad han laver. Varm anbefaling herfra.”
Anna, 52 år
FN Senior rådgiver, FN Byen

”Gennem Body SDS hos Allan har jeg fået løsnet godt op for spændinger efter en hjernerystelse. Hele kroppen bliver nænsomt taget sig af, og med hans ro og nærvær føles det meget afslappende og trygt at komme hos Allan. Han har levet sig ind i mine udfordringer, og med viden om kroppens udtryk tilrettelagt behandlingerne derefter. Jeg har haft god gavn af behandlingerne og sat pris på Allans jordnære tilgang til krop og sind.”
Lea, 35 år

”Jeg har været så glad for mine behandlinger hos Allan. Man føler sig tryg og i sikre hænder hele vejen igennem og har det efterfølgende rigtig rart og afslappet i hovedet og kroppen.”
Astrid, 31 år
Regulatory Professional, Novo Nordisk

”Jeg kan varmt anbefale behandling hos Allan. Med sin store empati og nærvær er jeg meget tryg under hans behandling. Jeg glæder mig til at gå endnu mere i dybden og udforske forbindelsen mellem krop og sind hos Allan.”
Kasper, 40 år

HUMAN Copenhagen

Rosenvængets allé 7b. 3. sal,
2100 København Ø
email: cph@humancopenhagen.com
Tel: +45 30 48 25 29

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This