Alla Bereket

Body Therapist, healer

Body Therapist, healer

Mit navn er Alla, og jeg kommer fra Ukraine. I min fødeby, Odessa, havde jeg min egen healing/manuel terapi-klinik i 6 år. Før det rejste jeg meget rundt i verden for at lære unikke teknikker fra talentfulde mestre, kropsterapeuter og healere. I dag har jeg praktiseret kropsterapi i over 10 år. Jeg har arbejdet i Istanbul som specialist i ryg/ledproblemer. Jeg har også boet i Thailand for at lære deres teknikker, og i Cape Town, hvor jeg arbejdede med en kendt kiropraktor og spirituel lærer. Jeg lærte Kriya yoga fra min master og har en grad i Aurveda og vedisk astrologi, som er inkluderet i min massage pakke.

Mine sessioner er en kombination af teknikker fra forskellige områder såsom osteopati, kinesiterapi, kinesioterapi, ældgamle teknikker til at påvirke energipunkter (i forskellige kulturer kaldet meridianer, Nadi-kanaler, kanaler, hvorigennem Qi-energien flyder). I en session behandler jeg kroppen fra fødder til hoved. Jeg er særligt opmærksom på at arbejde med fødder, bækken, cervikal-krave zone. Sessionen afsluttes med en detaljeret undersøgelse af kraniet, det er bløde teknikker, der har meget dyb virkning!

Jeg er fuldstændig dedikeret til det, jeg laver, og du er hjertelig velkommen til mine kropsterapisessioner!

Hvad er dette liv for, hvis ikke for kærlighed! Dette var den første og vigtigste ting, jeg indså, og hvordan min rejse begyndte!

Du kan kun dele med andre, hvad du selv er lykkedes med! Jeg fører en sund livsstil, laver yoga og meditation regelmæssigt!
Yoga giver mig en forståelse af mig selv og en følelse af helhed. Universet er dit hjem, der er ingen afstand mellem hjerter og sjæle, Hjem er hvor kærligheden er. Vibrationerne i den fysiske, materielle verden påvirker vores integritetsniveau. Og illusionen om problemer, frygt, mindreværd; alt dette holder os fast og resulterer i smerte i vores kroppe. I løbet af sessionen kan jeg nemt se problemet og hvor det stammer fra, og hjælper med at fjerne stressen. Hvad er dette liv for, hvis ikke for kærlighed! Men glem det. Efter en session kan klienten trække vejret dybere og føle kærligheden; føle fred og lykke! Jeg formidler min tilstand af balance og kærlighed, jeg tuner ind på universets vibrationer og formidler en følelse af velvære, indre fred, styrke og en forståelse af, hvordan visse problemer i livet kan håndteres. Hver session med mig er en harmonisering, hvor du bliver en integreret del af universet. Session for session fører jeg dig tilbage til dig selv.

Kontakt

email: alla.bereket@gmail.com
Tlf: +4591640529

HUMAN Copenhagen

Rosenvængets allé 7b. 3. sal,
2100 København Ø
email: cph@humancopenhagen.com
Tel: +45 30 48 25 29

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og vores annoncører. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. 

Share This